VIESTINTÄ & MARKKINOINTI

Älä nyt säikähdä, mutta meillä myös konsultoidaan. Me Iloiset olemme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia,
joten monialakonsernimme palveluihin kuuluu myös niiden koulutus, konsultointi, ohjaaminen ja suunnittelu.

VIESTINTÄTUOTTEET

Viestinnän, markkinoinnin ja myynnin tekemisessämme on kyse siitä, että me Ilon ihmiset (Karri ja Katriina) olemme molemmat näissä töissä pitkään olleita ammattilaisia. Kun aloimme hahmotella Ilon toimintaa Hietasaareen, halusimme yhdistää ainutlaatuisen paikan ja viestintätoimistomaiset toiminnot. On olemassa kokous- ja juhlatiloja ja on olemassa viestintä- ja markkinointitoimistoja – tietääksemme kukaan ei ole hoksannut yhdistää näitä kahta.

Tämän osaston tuotteissamme juju on siinä, että voitte pitää kokouksen, seminaarin tai kehittämispäivät ihan keskenänne – tai sitten pyytää meitä alustamaan ja ohjaamaan palaverianne ja siten kehittämään mukananne toimintaa. Parhaassa tapauksessa syntyy kumppanuuksia, joissa me voimme olla jatkuvasti apunananne viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa ja tekemisessä.
Katsele alkuun tästä:

Tunnin tietoisku

Hyödyllinen ja parhaassa tapauksessa viihdyttävä viestinnän, markkinoinnin ja myynnin tietoisku. Porukkanne pääsee nopeasti perille siitä siitä, mitä markkinointi on nyt ja miten se kehittyy. Ja mitä yrityksenne pitää tehdä, jotta myynti käy jatkossakin.

Miten brändi kasvaa

Käydään läpi mielenkiintoinen teos, Byron Sharpin How Brands Grow. Takaamme, että ajattelet tästä eteenpäin eri tavalla siitä, miten markkinointia kannattaa tehdään.

Myyntisauna™

Myyntipuhe kuntoon päivässä! Myyntisauna™-työpajassa luomme kanssasi asiakaslähtöisen myyntipuheen tuotteelle, palvelulle tai yritykselle sekä suunnittelemme markkinointitoimesi vuodeksi eteenpäin.

Myyntisaunasta saat:

  • Perusteellisen myyntipuheen, jota voit soveltaa heti kaikessa viestinnässä.
  • Eniten tarvitsemasi viestinnän työkalun käyttövalmiina (esim. esite, verkkosivu tai PowerPoint)
  • Toimintasuunnitelman myynnille: mitä, kenelle, miten ja milloin viestit (kahden päivän Myyntisaunassa)

Puolen päivän paketti

Vaatii jo perehtymistä asiakkaan viestinnän ja markkinoinnin tekemiseen ja toteutetaan ryhmätöinä. Tartutaan tiukasti kehittämiskohteisiin ja tehdään suunnitelma jatkosta.

Tällaisia asioita tarkastellaan, niin monta kuin ehditään:

  • Viestit ja välineet
  • Resurssit
  • Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli
  • Brändin kehittäminen
  • Sosiaalinen media myyntityössä
  • Opittavaa ja uutta!

OTA YHTEYTTÄ

 

  info@ilooulu.fi    Hietasaarentie 19, 90510 Oulu

OTA YHTEYTTÄ

 


  info@ilooulu.fi
  Hietasaarentie 19, Oulu