Tapahtumat pyörähtävät käyntiin perjantaina. Lippuja myydään ovelta, Valkealinnan Lippukaupassa ja osoitteessa netticket.fi. Lippujen hinnoissa ilmoitetaan aina kaikki käsittely- ja palvelumaksut – ei yllätyksiä. Liput on samanhintaisia ennakkoon ja ovelta. Ennakkoon ne kannattaa hankkia, niin ei tarvi jonotella lippuja.

Parkkipaikka on Tivolin aikana MeriOulun eli Möljän takana, osoitteessa Pitkänmöljäntie 2. Sieltä on n. 800 metriä Ilolle. Tivolin lähdettyä eli juhannukselta meillä on käytössä tuo ihan vieressä oleva iso parkkipaikka. Molempiin on kylttiopastus.

Paikalle pääsee sekä Nallikarin puolelta että kaupungipuolelta Pikisaaren läpi tulevaa pyörätietä. Paikkamme on siinä risteyksessä, mistä käännytään Hietasaarentieltä Nallikariin oikealle – meille vain käännytään vasemmalle. Mutta tosiaan autolla meille ei valitettavasti pääse, pyöräparkit löytyy.

Tanssilattia on havuvaneria, tilaa on 480 neliötä. Lattiaa liukastetaan tansseja varten. Telttaa ei lämmitetä, joten normi ”kesäkelillä” kannattaa varustautua sään mukaan.

Meillä on kolme anniskelualuetta, joista kaksi aina käytössä. Rannan alue otetaan lämpimällä säällä käyttöön, siellä on mukava vaikka piknikkiä viettää. Tapahtumissa on aina tarjolla myös lämmintä ruokaa ja muuta purtavaa.

Aika mukavan oloinen paikka ne on tänne pystytetty, toivomme, että ihmiset löytävät tämän. Muista kertoa kavereille ja tykätä meistä Facebookissa, sieltä saa nopeimmin tietoa meistä. Nähdään Ilolla!

           

           

OTA YHTEYTTÄ

 

  info@ilooulu.fi    Hietasaarentie 19, 90510 Oulu

OTA YHTEYTTÄ

 


  info@ilooulu.fi
  Hietasaarentie 19, Oulu