TAPAHTUMAT

Kesällä tanssitaan taas Hietasaaressa! Pystytytämme kesäksi Ilolle teltan, johon mahtuu jopa 1 000 ihmistä.
Järjestämme teltalla tansseja, konsertteja ja muita tapahtumia.
Ilmoitamme muuten lipun hinnat aina kaikkine kuluineen eli käsittelymaksut sisältyvät ilmoitettuun hintaan – ei yllätyksiä. Voit ostaa lippuja verkkokaupasta, Valkealinnan lippukaupasta tai teltan ovelta tapahtumapäivänä.
Tapahtumatelttamme on vuokrattavissa myös esimerkiksi yritysten kesäjuhliin ja häihin. Kysy näistä erikseen.

Ilo Live

Ilo Live on kesän keikkojen ja konserttien yhteinen nimi. Pidämme Ilolla hauskaa lähes viikottain monipuolisen musiikin säestämänä. Voit ostaa lippuja verkkokaupasta, Valkealinnan lippukaupasta tai teltan ovelta tapahtumapäivänä. Hinnat ovat kaikissa paikoissa samat ja sisältävät kaikki palvelumaksut. Paikan päällä käy maksuvälineenä kortti ja lippuja saa aina ovelta.

Ilo Live -tapahtumat ovat myös helppo ja kätevät keino viettää työyhteisön kesäjuhlia – päivällä urheilua ja muuta touhua, alkuillasta saunaan ja illalla live-musiikkia. Myymme Ilo Live -tapahtumiin VIP-lippuja pienillekin porukoille. Kysy niistä erikseen Karrilta, karri.oikarinen@ilooulu.fi, 0440 717127.

Tanssit

Tanssit palaavat Hietasaareen vuosien tauon jälkeen! Torstaitanssit alkavat Sipen ja Maken tanssinopetuksella klo 1730. Orkesteritanssit pyörähdellään sitten klo 19-23. Voit osallistua aina torstaisin molempiin tai vain toiseen näistä – molempiin osallistuessasi saat edun lipunhinnassa. Pääsääntöisesti hinta on orkesteritansseista 16 €, opetuksesta 7 € ja molemmista yhdessä 20 €. Kortti käy maksuvälineenä ja lippuja saa aina ovelta.
Tapahtumatelttamme lattia on havuvaneria ja lattialle mahtuu satoja tanssijoita.

Zumbamaraton maanantaisin

Liikuntakeskus Voitto järjestää tulevana kesänä 90 minuutin Zumba Maratoneja Ilolla! Mukavuusalue, valtava tapahtumateltta, tasokkaat äänentoistolaitteet sekä supersuositut Zumba-ohjaajat Kaisa Takatalo ja Mari Jauhola takaavat, että tunnelma tulee olemaan katossa aina maanantaisin! Homma alkaa maanantaina 11.6., zumbat aina klo 18.00-19.30.

Nämä Zumba Maratonit ovat Voittolaisille maksuttomia, vieraat pääsevät mukaan 7 € kertamaksulla.

 

Näiden meidän itse järjestämien tapahtumien lisäksi olemme suunnitelleen keskiviikosta paikallisen kulttuurin päivää – tarjoammekin telttaamme tapahtumajärjestäjien käyttöön. Pienimuotoista korvausta olemme tästä vailla, mutta se voidaan hoitaa vaikka lipputulot jakamalla. Ottakaa meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Alla olevan kuvan tyyppinen teltta meille tulee (kuvan teltta erikoisvarusteltuna, mutta ei se ole mikkään meillekin näin varustella). Meidän teltassamme tulee olemaan tanssilattia ja esiintymislava, jossa kiinteästi äänentoisto ja valaistus.

 

 

OTA YHTEYTTÄ

 

  info@ilooulu.fi    Hietasaarentie 19, 90510 Oulu

OTA YHTEYTTÄ

 


  info@ilooulu.fi
  Hietasaarentie 19, Oulu