Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Perämeren, ja kenties koko Suomen, kaunein hiekkaranta Nallikari on aivan Lomakylän vieressä.

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy ympärivuotista majoitustilaa: 24 tasokasta villaa, 28 lomamökkiä sekä matkailuajoneuvoalue. Kesällä matkaajien käytössä on myös uusia kesämökkejä ja iso teltta- alue. Alueella on myös ajanmukaiset huoltorakennukset, sauna- ja kokoustilat sekä kahvila.

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä. Lomakylän alue on paraatipaikoilla lähinnä Nallikarin kuuluisaa rantaa ja kaikki majoitustilat ovat kävelymatkan päässä rannasta. Nallikarin lomakylän alueella sijaitsevat Pooki Lomamökit, Masto Mökit sekä uudet tasokkaat Poiju Villat ovat käytössä läpi vuoden.

Camping-alueen puolella sijaitsevat kesäkäytössä olevat Messi Kesämökit. Ympärivuotinen matkailuajoneuvoalue palveluineen sekä kesällä toimiva teltta-alue täydentävät kokonaisuuden.

Oulun keskustaan on autolla matkaa noin neljä kilometriä ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Kävellen tai pyöräillen Oulun edustan saarien maisemareittejä myöten on matkaa Oulun Kauppatorille vajaa kolme kilometriä.

Luonnonläheinen sijainti mahdollistaa monenlaiset aktiviteetit ympäri vuoden. Nallikari Lomakylässä ulkoilumaastot avautuvat suoraan ulko-ovelta. Kesällä aurinko hellii melkein läpi vuorokauden. Myös Pohjolan Rivieraksi kutsutun Nallikarin rantaelämä sekä tapahtumat houkuttelevat kävijöitä. Keskitalvella nautitaan puolestaan sinisistä hetkistä. Jäätynyt meri ihastuttaa pilkkijöitä ja retkeilijöitä. Kevätauringon myötä jäällä viihtyvät myös hiihtäjät sekä tuulilajien harrastajat. Syksyn tullen luontopolut, lintutornit sekä nuotiopaikat kiinnostavat kaiken ikäisiä retkeilijöitä.

Lue lisää Nallikarin nettisivuilta.

OTA YHTEYTTÄ

 

  info@ilooulu.fi    Hietasaarentie 19, 90510 Oulu

OTA YHTEYTTÄ

 


  info@ilooulu.fi
  Hietasaarentie 19, Oulu