KOKOUKSET JA JUHLAT

Otamme teidät Ilolla vastaan, kun haluatte kokoustaa, kouluttaa, virkistyä tai juhlia. Ilolla järjestätte viihtyisät kekkerit, kokoukset sekä seminaarit kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta, Nallikarin uimarannan läheisyydessä.
Meillä on isot ja monipuoliset tilat lähellä kaupunkia ja valmiit paketit – tilat, tarjoilut, ohjelma.

TILAT

Luokkahuone

Ilon monipuolinen luokkahuone soveltuu noin 70 hengen yksityistilaisuuksiin. Vastaanotto järjestyy luokkarakennuksen aulassa, jossa on myös vaatesäilytys. Luokkahuoneesta löytyy videotykki, äänentoistolaitteet ja jopa vanhan liiton piirtoheitin sekä diaprojektori, ja siellä on langaton Internet-yhteys. Tila on muokattavissa myös pienempien ryhmien käyttöön.

 • Pöytäpaikkoja 50-70
 • Tilaan saa tuoda omat ruuat – kysy kuitenkin meiltä ensin, sillä hoidamme kumppaneidemme  kanssa tarjoilun tilaisuuksiisi helposti ja huokeasti.
 • Luokkahuoneessa on videotykki, äänentoistolaitteet, nastataulu ja valkotaulu.
 • Kysy tarjous!

Kabinetti

 

 

Pieni kokouskabinettimme, jossa pääsee mukavuusaluelle, irti työpaikan jokapäiväisestä kurjuudesta. Sopiva työskentelytila n. kymmenelle ihmiselle.

 

 • Pöytäpaikkoja kahdeksan, sohville lisäksi kuusi
 • Tilassa on videotykki, jääkaappi ja wifi.
 • Hinnat: ma-to 150 €, pe-la tai la-su 200 € (hinnat alv 0%)

Kahvila Ilo

Kesäkahvilamme on talvisin viihtyisä kokoustila, jossa järjestyy helposti keskisuuret juhlat ja muut tilaisuudet. Esimerkiksi pikkujouluihin Kahvila Ilo on tunnelmallinen, mukava paikka. Me järjestämme ohjelman ja tarjoilun, te keskitytte ilon pitoon.

 • Istumapaikkoja 45
 • Sisustettu rustiikkiseen malliin
 • Baari ja täysin varusteltu keittiö – myös omien ruokien kokkaaminen mahdollista
 • Kysy tarjousta!

 

Saunat

Vietä kokous saunoen. Saunatilamme on ns. brännäri eli remontoitu ihan hiljattain – ja saunoja on peräti kaksi. Kuhunkin mahtuu saunomaan kerralla kahdeksan ihmistä. Pukuhuoneeseen menee alun toistakymmentä henkeä, eli yhteensä parikymmentä mahtuu saunomaan, kun molemmat puolet ovat käytössä.

 • Saunaan saa tuoda omat eväät
 • Kabinetti saatavilla lisätilaksi, jos tarvetta on. Kysäse siitä meiltä.
 • Saunoissa on valomerkki klo 23.30 ja hiljaisuus klo 24

 

RUOKA JA JUOMA

Kunnon kokoukseen kuuluu tietysti maukas ruoka. Ruokailu onnistuu hyvin luokkahuoneessa tai vieressä toimivassa ruokalarakennuksessa. Voit hoitaa tilaisuuteesi tarjoilun suoraan meidän kautta –
saat ne edullisesti ja kätevästi. Kysy suoraan tarjousta.

Voit myös hankkia tilaisuuteesi ruuat itse haluamaltasi toimittajalta. Keittiömme on tilaisuudessa ruokatoimittajasi käytettävissä. Huomioithan, että kokoustilamme saunaa lukuunottamatta ovat anniskelualuetta, eli alkoholitarjoilu hoituu aina meidän kauttamme.

Ota yhteyttä!

OHJELMAPALVELUT

Ota Ilo irti tilaisuudestasi (niin kuin todettiin, näitä sanaleikkejä piisaa) ja tee jotain tavanomaisesta poikkeavaa tilaisuutesi yhteydessä. Tarjolla on Hietasaaressa tietenkin mitä vain, mutta tällaiset on helpoimmin järjestettävissä:

 • Mökkikisat – kahdeksan lajin perinteiset mökkiolympialaiset
 • Suppailu/kanoottireissu Mustasalmesta kaupunkiin tai Nallikariin
 • Ohjattu urheilu – koris, tennis

TILAUKSEN EHDOT

Tilaisuuden varaaminen ja vahvistaminen

Voitte tehdä tilavuokrasta alustavan varauksen, jonka voimassaoloaika on yksi viikko varauspäivämäärästä lukien. Erikseen sovittuna alustavan varauksen voimassaoloaikaa voidaan jatkaa. Varaus on vahvistettava viimeistään 15 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Pyydämme ryhmiä ilmoittamaan tilaisuuden osallistujamäärän varauksen yhteydessä. Mikäli tilaisuuteen järjestetään ulkopuolista ohjelmaa, koristeluja tai erikoislupa, tilaaja sitoutuu vastaamaan niistä koituvista kuluista. Tilojen koristelusta tai tarvikkeiden kuljetuksista on sovittava ennakkoon. Mikäli asiakas aiheuttaa toiminnallaan aineellista vahinkoa irtaimistolle tai kiinteistölle, on asiakas velvollinen korvaamaan aiheutuneet vahingot. Omien juomien nauttiminen tiloissamme on Suomen alkoholilainsäädännön nojalla kielletty, sillä alueella on anniskeluoikeudet.

Tilaisuuden peruuntuminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta 15 vrk ennen tilaisuuden ilmoitettua päivämäärää.
Mikäli varaus peruuntuu alle kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tai asiakas ei ole ilmoittanut tilaisuuden peruuntumisesta lainkaan, veloitamme tilavuokrasta 50%.

Tilaisuuden kesto

Lähtökohtaisesti tilaisuudet kestävät Ilolla klo 24 asti, jos ei ole toisin etukäteen sovittu. Tämä johtuu ennen muuta siitä, että meillä on melulupa klo 24 asti. Lisäksi hostellissamme on ympäri vuoden asukkaita. Jos tilaisuus venyy yli klo 24.00 ilman, että siitä erikseen sovitaan, laskutamme tilavuokrana myös seuraavan päivän vuokran.

 

 

GALLERIA

OTA YHTEYTTÄ

 

  info@ilooulu.fi    Hietasaarentie 19, 90510 Oulu

OTA YHTEYTTÄ

 


  info@ilooulu.fi
  Hietasaarentie 19, Oulu