Ilo Oulu on ollut pystyssä nyt muutaman kuukauden. Sinä aikana on remontoitu, kehitetty, suunniteltu ja päätetty. Nopeasti on ymmärtänyt sen, että olennaista on kuunnella ihmisiä. Lyhyessä ajassa olemme solmineet yhteistyösuhteita osaavien ja ajattelevien ihmisten kanssa. Kun aukaisee korvansa, heiltä saa hyödyllisiä neuvoja ja juuria ideoille, joita kannattaa jatkossa kasvattaa.

Tuleva kesä on meille tärkeä. Tarkoituksenamme on muovata sen ajaksi tapahtumia, jotka innostaisivat ihmisiä. Jalostaa kumppaneiden kanssa tehtyjä suunnitelmia, jotka sitten sytyttäisivät asiakkaita. Valtaisa ponnistus on tapahtumateltan pystyttäminen ja sen ohjelmiston rakentaminen. Kun asiakaskapasiteetti on lähempänä tuhatta, tiukkoja kohderyhmiä ei ole. Alusta lähtien toiveena on ollut mukavuusalueen rakentaminen mahdollisimman monelle tulijalle.

Julkistamme kesän tapahtumakalenterin tulevien viikkojen aikana. Tapahtumien ennakkolipunmyynti aloitetaan pian kalenterin viimeistelyn jälkeen. Sitten ollaankin jo melkein kesässä ja kauden avajaisissa.

Äkkiä sitä, vaikka aamulla joku viilettikin potkurilla vastaan.

OTA YHTEYTTÄ

 

  info@ilooulu.fi    Hietasaarentie 19, 90510 Oulu

OTA YHTEYTTÄ

 


  info@ilooulu.fi
  Hietasaarentie 19, Oulu