Liikuntaleirejä ainutlaatuisessa paikassa. Ilon kesäleirit ottavat kaiken irti monille oululaisille tutusta kesänviettopaikasta, Hietasaaren entisestä leirikeskuksesta, joka on muuttunut Iloksi.

Paikka: Ilo Oulu (entinen Hietasaaren leirikeskus)

Aika: 1. leiri 4.6.-8.6. klo 9-15, 2.leiri 11.6.-15.6. klo 9-15

Kohderyhmä: kouluikäiset, ennen muuta 7-10v lapset

Ryhmäkoko: 24 lasta/viikko

Hinta: 250 €/lapsi (sisältää lounaan ja välipalan)

Järjestäjä: Mustasalmen kulttuuriyhdistys ry.

Yhteystiedot: Meeri Toivonen, 040 832 6711.

Leirien aikana opetellaan tanssia, erilaisia pallopelejä (mm. tennis, koripallo, rantalentis, sähly), yhdessäoloa ja hauskanpitoa. Seassa erikoisohjelmaa ja pieniä retkiä. Vetäjinä toimivat tanssinopettaja Meeri Toivonen ja tenniksen huippupelaaja Henrik Tittonen. Nämä nuoret taitavat lajin kuin lajin ja opastavat lapset niiden pariin leikillisellä ja hauskalla otteella. Ryhmät jaetaan leireillä kahteen osaan, joten jokainen saa ohjausta ja apua.  Järjestämme leirin viimeisenä päivänä Ilon tapahtumateltan lavalla loppunäytöksen, jossa vanhemmat saavat tulla katsomaan, mitä leirin aikana on opittu.

Leirit järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 10/leiri tiistaihin 29.5. mennessä. Leirin peruuntumisesta ennen 29.5. ei korvata erikseen ilmoittautuneille, maksua ei toki silloin myöskään peritä. Ilmoittautuminen leirille on sitova. Voit perua osallistumisesi maksutta tiistaihin 29.5. asti. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 100€/lapsi. Leirimaksu maksetaan paikan päällä leirin ensimmäisenä aamuna (käteinen ja korttimaksu).

Ilmoittaudu täyttämällä lomake:

Ilmoittautuminen iloleirille

6 + 11 =

OTA YHTEYTTÄ

 

  info@ilooulu.fi    Hietasaarentie 19, 90510 Oulu

OTA YHTEYTTÄ

 


  info@ilooulu.fi
  Hietasaarentie 19, Oulu